Welkom bij Reclamehotel

Bent u opzoek naar gepersonaliseerde (bedrijfs) kleding dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is de mogelijkheid om uw eigen kleding te voorzien van een bedrukking , waarvoor u kunt langskomen in onze winkel , ook hebben wij een groot assortiment aan kleding die u bij ons kunt bestellen. In onze webshop vindt u deze bijvoorbeeld , waarbij u uw logo/opdruk/foto kunt doorsturen. 

 

Bestellingen via de webshop worden binnen 3 werkdagen opgestuurd. 
Reclamehotel: alles onder één dak

 

 

Onze kracht zit in het feit dat we alles zelf maken, uw voordeel is:

  • Korte lijntjes

  • Scherpe prijzen

  • Meeste al vanaf 1 stuks verkrijgbaar

  • Snel klaar

  • Goede service

 

Reclamehotel is de naam voor de website van alle bedrijven van de Friesland Sportprijzen Holding dit zijn Friesland Sportprijzen, PZ Groothandel Relatiegeschenken, Zeefdrukkerij Friesland, Haakma Zeefdruk en Borduurstudio Friesland.

Onze kracht zit in het feit dat we alles zelf kunnen maken en het geen wat we niet zelf kunnen maken, daar hebben we de juiste partners voor gevonden daar we al sinds jaar en dag mee samenwerken.

Voor u houd dit in dat we naast de groothandel in sportprijzen alles kunnen leveren van visitekaartjes tot vlaggen, borden bedrijfs –promokleding met opdruk of borduring en de belettering op uw auto of bedrijfspand. Wij leveren kwaliteit tegen een hele scherpe prijs, al vanaf 1 stuk en zeer goedkoop bij grotere aantallen.


Volg ons op de socials